Book Os

Foredrag

Enten om vores cykeltur jorden rundt, hvor vi tilbagelagde 24.391 kilometer, forandrede os fra unge gutter til mænd, fik en uofficiel verdensrekord som verdens yngste duo på cykel rundt om jorden og intet mindre end et mentalt og positivt livsbekræftende energi-boost. Her lagde vi grundstenene til vores ”Livets rygsæk”.

Eller om vores sejr i DR1’s overlevelses program, Alene i Vildmarken, hvor vi vandt sæson 5 (2021). Vi fortæller om alt det du ikke så på TV.

Eller oplev fortællinger om en cykelrejse, gennem et af verdens mest barske, kolde og øde steder på kloden – nemlig Grønland. 207 kilometer gennem sne, is og over frosne søer og elve – temperaturer under minus 30 grader og forfrysninger i ansigtet. Samtidig fortælle jer om vores kommende ekspedition næste år, hvor vi planlægger, at cykle over den Grønlandske indlandsis – en farlig, spændende, kold, krævende, udmattende cykeltur…… som vi vil være de første til at dokumentere!

 

Du kan selv stykke sammen, hvad der er interessant for jer.

I alle vores foredrag vil vi tanke jer med positiv energi, tale om selvudvikling, have fokus på fællesskab, motivation, mål, drømme og hvordan DU når dem!

Vi garanterer, at du vil gå fra vores foredrag, med et kæmpe smittende smil på dine læber 😉

Hold kæft, vi har det godt!

Kontakt foredrag

Nicklas Flenø Mikaelsen & Emil Fammé Hansen

kontakt@cykeldrengene.dk

+45 71 90 78 08