Foredrag

Af Nicklas F. Mikaelsen & Emil F. Hansen

“Verden er ikke som den er, den er som DU er”

Hvis du har i sinde at booke et foredrag med cykeldrengene, så er du havnet der rigtige sted. Vi leverer spænende foredrag i hele landet. Vi skræddersyer foredraget til de deltagende og er altid garant for at underholde – om det er på efterskolen, gymnasiet, højskolen, klubben, virksomheden, foreningen, ældrecenteret, familiefesten eller biblioteket. Vi spænder bredt og vil til hver en tid inkludere egne positive livssyn, erfaret gennem en jordomrejse på cykel. Vi mener selv, at vi har taget en Ph.d i livet og ønsker altid at inspirere/udruste mængden af mennesker til at opnå og dernæst udleve deres drømme.

Hvad er der at lære?

Vi har til formål at inddrage publikum i så høj grad som muligt. Vi inddrager, små ritualer fra oplevelserne, fysisk set – hvilket intensiverer de eksakte øjeblikke, udstyr fra vores ekspeditioner, så publikum har føling med det hele, billede- og videomateriale samt dagbøger.

Foredragsbeskrivelse

Vi, Cykeldrengene, har netop vundet femte sæson af DR1’s fjernsynsprogram, Alene i Vildmarken, og er nu klar til at brøle de magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”, ud i jeres lokaler. Vores foredrag omhandler meget mere end sejren i, Alene i Vildmarken. Vores helt særlige venskab fra 5 års alderen til nu – at dele livets op og nedture, samt at opnå vores mål i fællesskab. For foruden sejren af Alene i Vildmarken, har vi også hårrejsende fortællinger om vores jordomrejse på cykel, hvor vi drog alene ud i den store verden som to 21-årige knægte og tilbagelagde 24.391 kilometer, for da, at vende hjem som mænd. 

 

Vores helt særlige styrke, er vores positive energi samt vores mentale værktøjer, hvor vi i foredraget på 2 x 45 min b.la. vil belyse, disciplin, målrettethed, accept, motivation, selvindsigt, perspektiv, horisont, bevidsthed, positive affirmationer, at konsultere, evaluere og meget mere. 

 

Vores foredrag har i den grad til formål at inspirere folk til at leve og ikke overleve – indstilling er altafgørende – for uanset om du tror du kan eller ikke kan, så har du ret.

 

Vi vil selvfølgelig belyse vejen gennem castingen til Alene i Vildmarken og oplevelserne bag kameraet – I 32 dage.

 

Under hele foredraget vil i kunne opleve alle de fysiske genstande, som har været en del af vores rejser (Jorden rundt på cykel & Alene i Vildmarken). Cykler, udstyr, trofæer, pokalen fra Alene i Vildmarken samt andre genstande set på TV. 

 

I foredrages inddrages et PowerPoint med stikord, billeder samt videomateriale.

 

De magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”

Book os i dag!